Software Testers in Trinidad and Tobago Për Punësim

June 22, 2021

 • Punësoni   mowglisanu Punësoni   mowglisanu I have a Bachelor’s degree with a Major in Computer Science and over 10 years experience in web development. Specializing in JavaScript, AJAX, HTML, CSS, PHP and MySql I also work with ibm midrange (sqlrpgle, cl, dspf, java), profound ui Rich Displays pages, smart pages, insure90 etc. më shumë I have a Bachelor’s degree with a Major in Computer Science and over 10 years experience in web development. Specializing in JavaScript, AJAX, HTML, CSS, PHP and MySql I also work with ibm midrange (sqlrpgle, cl, dspf, java), profound ui Rich Displays pages, smart pages, insure90 etc. më pak
 • Punësoni mowglisanu

 • Punësoni   VirtuWiz Punësoni   VirtuWiz VirtuWiz is a company that specializes in all areas of Web Development. With more than ten years of experience in creating Websites, Browser Apps, eCommerce Shops just to name a few, VirtuWiz has become one of the most efficient and expert authorities in the industry while the costs of their services have remained… më shumë VirtuWiz is a company that specializes in all areas of Web Development. With more than ten years of experience in creating Websites, Browser Apps, eCommerce Shops just to name a few, VirtuWiz has become one of the most efficient and expert authorities in the industry while the costs of their services have remained extremely affordable. më pak
 • Punësoni VirtuWiz

Hej , ja disa profesionistë freelancer jo online

Hej , ja disa profesionistë freelancer jo online që përputhen me “”

Sponsorizuar:
Shfaquni në krye të faqes për këtë aftësi, për 7 ditë! Vetëm 10 nga ju mund të sponsorizojnë veten, dhe 3 shfaqen në të njëjtën kohë.

Thekso:
Bëni që profili juaj të dallohet për këtë aftësi, me një theksim, dhe bini në sy të sa më shumë Punëdhënësve!

(çmimet nuk përfshijnë TVSH)

Punëso profesionistët më të mirë Freelancer me Aftësi të Ngjashme

Kërkoni Freelancer sipas vendndodhjes

Source